Alette Smeulers is een zeer ervaren en gedreven docent. Zij heeft ruim 15 jaar ervaring met het geven van academisch onderwijs binnen de reguliere bachelor en master opleidingen voor zowel rechten als criminologiestudenten aan de universiteiten van Maastricht, Tilburg en de Vrije Universiteit te Amsterdam. Aan de VU heeft zij de master in International Crimes and Criminology opgezet. Daarnaast heeft zij talloze gastcolleges en lezingen gegeven in binnen- en buitenland onder andere in: Berlijn, Cape Town, Sarajevo, Venetië, Nyanza, Bologna, Tübingen, Leeds, London, Atlanta, Chicago, New York, Edinburgh, Siena, Turijn, Buenos Aires, Stockholm, Krakau, Brussel, Leuven en Luik.

Alette Smeulers verzorgt lezingen, leergangen zoals PAO’s, trainingen en workshops op maat voor professionals, beleidsmakers, collega wetenschappers, studenten, scholieren alsook de geïnteresseerde leek. De inhoud van de lezing, workshop of training kan worden aangepast aan de wensen van de opdrachtgever en toegespitst op het kennisniveau van het publiek.

 

Onderwijs

 


Heeft u belangstelling voor een lezing, leergang, workshop of training neem dan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..